2014. október 5., vasárnap

Csillaglélek - célegyenesben

Célegyenesbe ért a Csillaglélek.

Ebben a szakaszban segítséget kérek tőled.

Háromféle módon tudsz nekem segíteni:

1. Támogatás
Ha legalább 5000.- Ft-tal támogatod a kötet megjelenését, akkor a megjelenést követően 1 példányt eljuttatok hozzád (minden 5000.- Ft összegű támogatás után küldök/adok Neked egy kötetet, Magyarország területén díjmentesen), illetve a Köszönetnyilvánításban, ha hozzájárulsz, felsorollak a támogatóim között (ez csak akkor lehetséges, ha a nyomdába adásig megérkezik a támogatásod; ez várhatóan 2014. október 13.).
Amennyiben érdekel ez a lehetőség, írj kérlek nekem egy levelet a csillaglelek@polirobert.hu címre, a tárgy mezőbe írd be:
Támogatás, és tájékoztatlak a további lépésekről.

2. Előrendelés
A kötet ára várhatóan 2500 - 3000.- Ft között lesz. Ha szeretnél belőle rendelni, ezzel is biztosítva, hogy meglegyen neked, akkor előrendelésben 2200.- Ft-ért tudom adni. Ha személyes átadásra nincs lehetőség, ehhez jön a csomagolás és postázás költsége, ami Magyarország területén 500.- Ft. Így összesen 2.700.- Ft utalása szükséges 1 példány esetén, ha postázni kell; egyébként 2.200.- Ft az utalandó összeg (példányonként). Több kötetnél, illetve más országokba történő eljuttatásnál, előzetesen egyeztetjük a postadíjat.
Ha ezt választod, a megjelenést követően a kért és már előzetesen kifizetett példányszámot eljuttatom hozzád.
Amennyiben érdekel ez a lehetőség, írj kérlek nekem egy levelet a csillaglelek@polirobert.hu címre, a tárgy mezőbe írd be: Előrendelés, és tájékoztatlak a további lépésekről.

3. Előjegyzés
Arra is lehetőség van, hogy előjegyezd a kötetet. Kérlek, csak akkor élj ezzel a lehetőséggel, ha valóban szándékodban áll a kötet megvásárlása. Vételárat nem tudok még, várhatóan 2500 – 3000.- Ft között lesz; 3000 Ft-nál biztosan nem lesz több, ehhez jön még a csomagolás és szállítás költsége, ha nem lehetséges a személyes átvétel, ami 1 példány esetén, Magyarország területén, 500.- Ft.
Amennyiben érdekel ez a lehetőség, írj kérlek nekem egy levelet a csillaglelek@polirobert.hu címre, a tárgy mezőbe írd be:
Előjegyzés, és tájékoztatlak a további lépésekről.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése